ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις στο Ναύπλιο με ένταλμα για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Κοινοποίηση

Συνελήφθη, χθες (7.3.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 21χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κου Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επίσης συνελήφθη, σήμερα (8.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 22χρονος ημεδαπός.

Ο συλληφθείς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι (στρατιωτικού τύπου), με μήκος λάμας -8- εκατοστών. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Related posts

Συνεχίζεται η περιοδεία του Τάσου Χρόνη στα χωριά της Επιδαύρου

admin

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Ξεκινά η διαδικασία επιλογής για τους Μαθητές της Α’ Γυμνασίου 2023-2024

admin

“Η Λακεδαιμόνια «Πρωτεία» και το Άργος”: Συνεχίζονται οι συναντήσεις του κύκλου ομιλιών του Απόστολου Πιερρή

admin