panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Πελοποννήσου: Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις για απάτη και διαρρήξεις

Κοινοποίηση

Δυο εξιχνιάσεις κλοπών, τρεις συλλήψεις για διακεκριμένες κλοπές και μια σύλληψη για απάτη περιλαμβάνει το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε σχολείο, που έγινε την 27-31.10.2022 στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 3.9.2022 ε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθησαν, χθες (29.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 31, 32 και 40 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από τη διενεργούμενη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, κατά το χρονικό διάστημα από 21.3.2023 έως και την 28.3.2023 είχαν διαπράξει -2- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρα κλοπής σε επιχειρήσεις, όπου αφαίρεσαν χρήματα και μηχανήματα. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -108- ευρώ, -2- κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και όχημα, εντός του οποίου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη

Συνελήφθη, χθες (29.3.2023) το πρωί στην Αττική, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζεφυρίου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών κατάφερε να αποσπάσει από ημεδαπή, χρήματα. Ειδικότερα, ανωτέρω δράστης προσποιούμενος τον λογιστή και με το πρόσχημα της επιστροφής χρημάτων από την εφορία κατάφερε να της αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

Σύλληψη φυγόποινου για εκβίαση στο Κρανίδι Αργολίδας

18 συλλήψεις στην Αργολίδα από επιχείρηση της αστυνομίας – Κατασχέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης

Ομάδα Σύνταξης

Συλλήψεις σε Ναύπλιο, Ερμιονίδα και Άργος για κλοπή και ναρκωτικά