panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικό δελτίο Περ. Πελοποννήσου: Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικ

Κοινοποίηση

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά περιλαμβάνει το σημερινό Αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (25.4.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (24.4.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) & Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του Επιτελείου της Δ.Α. Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί μαζί με ακόμη έναν 21χρονο ημεδαπό και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους, αφαίρεσαν από αλλοδαπούς, -2- τσάντες που περιείχαν χρήματα, είδη ένδυσης καθώς και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (24.4.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 40χρονο ημεδαπό, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστες την 6.4.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας, είχαν διαπράξει ακόμη μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, μια (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος αλλοδαπού, που έγινε την 22.4.2023 στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -3- ημεδαπών, 20χρονου και δύο 21χρονων, για κλοπή

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση δύο (2) διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε όχημα και σε οικία, που έγιναν την 22.4.2023 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Related posts

Συγκίνηση στη τελετή αποφοίτησης της Γ΄Λυκείου Λυγουριού – Αλλαγή σκυτάλης στην Διεύθυνση του σχολείου

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών: Οι 35 Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού η Ναυπλιώτισσα Ειρήνη Νεφρού