panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικό Δελτίο Περ. Πελοποννήσου: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή

Κοινοποίηση

Συλλήψεις για ναρκωτικά και μια περίπτωση κλοπής, περιλαμβάνει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (2.6.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδία, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας) καθώς και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (2.6.2023) και σήμερα (3.6.2023), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδία, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και -9- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 7.4.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (2.6.2023) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα του, βρέθηκε να καλλιεργεί σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο -5- δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε οικίες του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -31,6- γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (2.6.2023) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (2.6.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε (5) ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

Τι θα δούμε στο Μεγάλο και το Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου αυτή την εβδομάδα

Ομάδα Σύνταξης

Τι συζήτησαν για το Άργος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Γιάννη Μαλτέζο

Στο κόκκινο τρεις Δήμοι της Αργολίδας – Αντιμετωπίζουν ζήτημα χρεωκοπίας