panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΚΤΑΚΤΟΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αργολίδα: Για ναρκωτικά, κλοπή και μαχαίρι συνέλαβε 4 άτομα η αστυνομία

Κοινοποίηση

Τέσσερα άτομα συνέλαβε την Τρίτη 11 Ιουλίου η αστυνομία σε Ναύπλιο και Άργος για ναρκωτικά και κλοπή, ενώ ένας 16χρονος συνελήφθη να κατέχει μαχαίρι.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (11.7.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 16χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.7.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 36χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.7.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 32χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (11.7.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Related posts

Γιώργος Νάσσης: Ένας διασώστης υποψήφιος με την παράταξη “Αλλαγη Πορείας”

Στέλιος Πέτσας από το Άργος: Ο Δημήτρης Καμπόσος έχει ανδρωθεί στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας

Δ.Καμπόσος: Καμία άλλη δημοτική αρχή δεν είχε κερδίσει τόσα χρηματοδοτικά προγράμματα