panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδριανός στα έργα του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους: “Τα έργα για την Αργολίδα μας μιλούν ηχηρότερα από τα λόγια”

Κοινοποίηση

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε τα έργα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο γι’ αυτά για την πρόοδό τους. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αποκατάσταση, ο εκσυγχρονισμός και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου του Άργους είναι ένα έργο απολύτως απαραίτητο για την ταυτότητα, για το ιστορικό και πολιτιστικό βάρος της πόλης του Άργους, της αρχαιότερης συνεχώς κατοικούμενης πόλης της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο προωθήσαμε με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη ήδη κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Πολιτισμού με προϋπολογισμό περίπου 2,8 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και με μέριμνα ώστε η συλλογή των μοναδικής αξίας εκθεμάτων του να φυλαχθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών σε χώρο που πληροί απόλυτα τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Όπως είναι αυτονόητο, παρακολουθώ την πορεία του έργου από την πρώτη στιγμή και με χαρά διαπιστώνω ότι τα έργα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, για να γίνει το Μουσείο επισκέψιμο, να υπογραμμίσει με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία του Άργους και να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Τα έργα για την Αργολίδα μας μιλούν ηχηρότερα από τα λόγια!»

Related posts

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Τεχνικές Συναντήσεις από τον ΑΓΗΣΙΛΑΟ σε Ναύπλιο και Σπάρτη 4-5 Μαΐου

Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι καιρό θα κάνει μέχρι και την Πέμπτη 9/11

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.