panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Έπεσε μαχόμενη” η Ερμιονίδα στη Σύρο

Ellas Syrou Ermionida 1024x683
Κοινοποίηση

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη σημείωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/11 η Ελλάς Σύρου, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ερμιονίδας. 

Το παιχνίδι να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Ελλάς Σύρου τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην μαχητική Ερμιονίδα, η οποία έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Βέβαια, οι συριανοί ήταν καλύτεροι, ελέγχοντας πλήρως την αναμέτρηση, όμως δεν μπορούσαν να σπάσουν εύκολα την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πριν κλείσει το πρώτο δεκαπεντάλεπτο να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Μούντριχας στο 14’ έπειτα την ασίστ του Παυλόπουλου, έκανε το 1-0 για την Ελλάς Σύρου. Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους και να δημιουργούν ακόμη κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν παρόμοια με του πρώτου, καθώς οι γηπεδούχοι και πάλι κατάφεραν να σκοράρουν σχετικά νωρίς. Ο Μελισσόπουλος μετά την εξαιρετική πάσα του Μηνά από το ύψος του πέναλτι κατάφερε να νικήσει τον Κουζούνια και να κάνει το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι (86’) είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε το σκορ με τον Φυτόπουλο. Η μπάλα στο σουτ του παίκτη της Ερμιονίδας μέσα από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Τέλος, η Ελλάς Σύρου με τους βαθμούς της νίκης που πήρε έφτασε τους 19 και ισοβάθμησε στην 6η θέση με το Μαρκό και τον Πανελευσινιακό.

Related posts

Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μαλτέζος οι επικρατέστεροι για την Προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Την πρωτοπόρο Κόρινθο υποδέχεται ο Παναργειακός στο ΔΑΚ Άργους

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας πέταξαν ψηλά και μάγεψαν ξανά