panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άργος: Ο Π. Σκούφης και η Κ. Μπόμπου ανανεώνουν την υποψηφιότητα τους με την “Αλλαγη Πορείας”

Κοινοποίηση

Ο Παναγιώτης Σκούφης Εκπαιδευτικός Μαθηματικός, είναι εκλεγμένο μέλος στην ΕΛΜΕ Αργολίδας (συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης ) και στο ΠΥΣΔΕ (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους μαθητές του, είναι ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άργους-Μυκηνών με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας” του Δημάρχου Δημητρίου Καμπόσου.

Ως πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, αφού συνεργάζεται με φορείς του Δήμου με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις κατά γενική ομολογία επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, δίνοντας χαρά και ψυχαγωγία σε όλους του δημότες μας. Η αγάπη του για την πρόοδο και την εξέλιξη του Δήμου μας και ιδιαίτερα στα πολιτιστικά δρώμενα είναι αποδεδειγμένη.

Ο Παναγιώτης Σκούφης ανανεώνει στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου 2023 την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας» και τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο.

Η Κατερίνα Μπόμπου Δανούση είναι μια δυναμική γυναίκα, επιτυχημένη επιχειρηματίας με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο της και με πρωταρχικό σκοπό την προσφορά στους συνδημότες της με σκοπό την πρόοδο και την εξέλιξη του Δήμου. 

Ανανεώνει την υποψηφιότητα της με την παράταξη του Δήμαρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Related posts

Μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Άργους ξεναγήθηκαν στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

Άργος: Σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή η ομάδα του Παναργειακού

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης σε Λευκάκια, Ασίνη, Τολό, Δρέπανο και Βιβάρι