ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Πουλάς

Κοινοποίηση

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς στα πλαίσια των καθημερινών επαφών του με τους πολίτες επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου 2023 καταστήματα και επιχειρήσεις στην Αγία Τριάδα καθώς και το ΤΟΕΒ Δαλαμανάρας.

Το απόγευμα ο κ. Πουλάς επισκέφτηκε τον Ίναχο, την Ήρα, το Κουρτάκι, το Λάλουκα, την Πυργέλλα και τη Δαλαμανάρα όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών αυτών.

Το μήνυμα παραμένει ένα: Στις 21 Μαΐου δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Προχωράμε δυνατά με την κοινωνία, για την κοινωνία. Για μια Αργολίδα που αγαπάμε, σε μια Ελλάδα που θέλουμε!

Related posts

Πίστωση 50.000 ευρώ στους Δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας από την Περιφέρεια για μίσθωση μηχανημάτων έργου

admin

Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα: Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία

admin

22 τροχαία με δυο νεκρούς τον Δεκέμβριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin