ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμινάριο πρώτων Βοηθειών στο Σύλλογο Choy Lee Fut Ναυπλίου

Κοινοποίηση

Η 8η Μαΐου είναι η παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού. Ο σύλλογος μας επέλεξε αυτήν την ημέρα ώστε να διοργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών με έμφαση στην χρήση απινιδωτή. 

H εκπαιδεύτρια του τομέα υγείας του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Ναυπλίου κυρία Ιωάννα Παππά με απλά και κατανοητά λόγια εξήγησε όλη την διαδικασία της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και την χρήση απινιδωτή.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου αλλά και γονείς.
Να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος διαθέτει εξωτερικό απινιδωτή στις εγκαταστάσεις του και είναι καταχωρημένος στην Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών. https://kidssavelives.gr/aed/

Ευχαριστούμε πολύ τον Ερυθρό Σταυρό και ιδιαίτερα την κυρία Ιωάννα Παππά για την εξαιρετική παρουσίαση.

Ο πρόεδρος
Σταθόπουλος Γεώργιος

Related posts

Διοίκηση Νοσοκομείου Αργολίδας: Η “14η Ιουνίου” έχει καθιερωθεί ως “Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη”

admin

Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής κατηγορίας στην Ερμιονίδα με 10 ομάδες από την Πελοπόννησο

admin

Δήμος Ναυπλιέων: Έργο ανάπλασης στη Κοινότητα Δρεπάνου προϋπολογισμού 3.400.000€

admin