ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Προγραμματίζεται σύσκεψη στην Αργολίδα για το αρδευτικό ζήτημα

Κοινοποίηση

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προήδρευσε τη Τετάρτη 14 Ιουνίου, σε σύσκεψη με τους προϊσταμένους των ΔΑΟΚ στις 5 Περιφερειακές Ενότητες και στην έδρα.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν όλα τα θέματα αρμοδιότητας των εν λόγω Διευθύνσεων, μεταξύ των οποίων η εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας, το πρόγραμμα νέων γεωργών, όπως και η προοπτική συνεργασίας της Περιφέρειας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Ιδιαίτερα τη σημερινή σύσκεψη απασχόλησε και το θέμα των αρδεύσεων, με έμφαση στην Αργολίδα και την Κορινθία όπου διαπιστώνονται προβλήματα, με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα να δηλώνει ότι προγραμματίζει επισκέψεις την ερχόμενη εβδομάδα στις δύο εν λόγω Π.Ε. στις οποίες θα συγκαλέσει συσκέψεις αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Related posts

Στο Κουτσοπόδι Άργους ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με bazzar και με πολλές εκπλήξεις

admin

ΕΚΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟ Η ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

admin

Έρχεται η “Γιορτή Αγκινάρας” στα Ίρια Αργολίδας

admin