ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

”Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: Ένα ακόμη επεισόδιο παραπλάνησης του δημότη για το λιμάνι!

Κοινοποίηση

Όσον αφορά το θέμα που διέδωσε η αντιπολίτευση, πρέπει να γίνει γνωστό ότι αφορά διαδικασία επίλυσης διαφορών μεταξύ Δήμου Ναυπλιέων και εργοληπτικής εταιρείας, που είχε αναλάβει την εκβάθυνση του Λιμανιού το 2013 (όταν ο φάκελος του έργου στηρίχθηκε σε άστοχη μελέτη από τη δημαρχία Αναγνωσταρά) που προέκυψαν από πλημμελείς πράξεις αυτής.

Χρηματοδοτήσαμε νέα μελέτη και υλοποιήσαμε νέο έργο!

Η διαβίβαση της υπόθεσης από την αρχή Διαφάνειας προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Δικαστικές αρχές, έχει λάβει χώρα πριν από τρεις (3) μήνες και δεν αποτελεί πρόσφατο γεγονός, όπως εμφανίζεται!

Είναι πρωτόγνωρο και απίστευτο, βέβαια, ότι ο κ. Καράπαυλος προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη αγνοεί τα συμφέροντα του Δήμου και ταυτίζεται με τα συμφέροντα της εργοληπτικής εταιρείας.

Επίσης είναι απαράδεκτο να μην απαντάει στα θέματα της Μαρίνας , της μετατροπής της «Αίθουσας Αρχιμουσικού Βασίλειου Χαραμή» (Τριανόν) σε τζαμί (προσωπική του ανάρτηση) και της συμφωνίας ανάμεσα σε αυτόν και στον κ. Ορφανό για μοίρασμα θέσεων και χωρικών αρμοδιοτήτων.

ΥΓ1: Τόσο σημαντικά είναι τα συμφέροντα του εργολάβου για τον κ. Καράπαυλο;

ΥΓ: Χωρικές αρμοδιότητες: Ορφανός περιφέρεια και Καράπαυλος Ναύπλιο;

Related posts

Μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αργολίδας στη μεταφορά του Επιτάφιου της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου

admin

“Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών” ταξιδεύει στο Ναύπλιο

admin

Πλήγμα για τον Ίλον Μασκ – Δικαστήριο ακύρωσε αμοιβή μαμούθ από την Tesla

admin