ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για τον Παναργειακό στα πέναλτι

Κοινοποίηση

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε κόντρα στον ΑΟ Υπάτου ο Παναργειακός επικρατώντας 5-4 στα πέναλτι.

Στο 18’ ο Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου να ισοφαρίζει δυο λεπτά αργότερα με το Αλμπάνη. Η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 1-1.

Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 104’ ο Παναργειακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηβασιλείου με 2η κίτρινη κάρτα. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οδηγηθήκαμε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Εκεί ο γκολκίπερ Καραργύρης απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Υπάτου που εκτέλεσε ο Μπούσης και έτσι η ομάδα της Πελοποννήσου πήρε το εισιτήριο για την Γ’ φάση με 5-4.

Related posts

Συνεδριάζει με 5 θέματα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών

admin

Σύλληψη 32χρονου σε χωριό του Ναυπλίου με Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για κλοπές

admin

Ανδριανός από το Ναύπλιο: Η Ελλάδα δίνει με αξιώσεις το «παρών» στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά του θαλάσσιου τουρισμού

admin