ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Αλλαγή Πορείας”: Οι ασυναρτησίες του κ. Μαλτέζου δεν αγγίζουν την υποψήφια μας κα. Σπανού

Κοινοποίηση

«Πνέει τα λοίσθια» η αντιπολιτευτική δράση του κ.Μαλτέζου, λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς βυθίζεται στην λάσπη της απόγνωσης του, βλέποντας πως κανένα από τα τεχνάσματά του, δεν πείθει τον Αργειακό λαό. 

Για το τέλος, επιλέγει την τοξικότητα και τις προσωπικές επιθέσεις, μη έχοντας προτάσεις και ρεαλιστικό πρόγραμμα, μπροστά στην πλειάδα έργων που έχει υλοποιήσει η δημοτική μας παράταξη αλλά και σε 15 ακόμα μεγάλα έργα που έχουν εξασφαλιστεί και θα υλοποιηθούν με την ανάληψη της νέας θητείας της δημοτικής μας αρχής.

Τα όσα λέει εκτός από συκοφαντικά είναι και νομικές ασυναρτησίες, που ως δικηγόρος οφείλει να γνωρίζει ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του φυσική και νομική αυτοτέλεια. 

Οι απόλυτες ασυναρτησίες του δεν αγγίζουν την υποψήφια μας κα Σπανού και πολλώ δε μάλλον τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, γεγονός που θα μπορούσε να διαπιστώσει αρμοδίως ακόμα και ως φοιτητής νομικής!

Κατανοούμε την αγωνία του επερχόμενου επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης όμως ο καιρός γαρ εγγύς…

Τον αφήνουμε στην κρίση του λαού!

Related posts

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας στον Δήμο Άργους Μυκηνών

admin

Στα θρανία οι νέοι Δήμαρχοι για επιμόρφωση από την ΚΕΔΕ

admin

Επίδαυρος: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής”

admin