ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βραβείο στο Λύκειο Αγίας Τριάδας για την ταινία «2054 Μάιος»

Κοινοποίηση

Οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Αγίας Τριάδας συμμετείχαν στην τελετή βράβευσής τους στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, (Πειραιώς 206) για την ταινία «2054 Μάιος» που έλαβε το 2ο βραβείο μυθοπλασίας στον 13οδιεθνή διαγωνισμό ταινιών με τίτλο: «Σινεμά, διάβασες;».

Τον διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν για το σχολικό έτος 2022-2023, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠΑΙΘ, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας και άλλοι φορείς. 

Το σχολείο συνδύασε τη μετακίνηση των μαθητών στην Αθήνα με την πραγματοποίηση διήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Αρχαία Αγορά Αθηνών και στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού. 

Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος που οργάνωσαν και συνόδευσαν στην εκδρομή και στην τελετή βράβευσης ήταν η Μαρία Αλημπέρτη, η Πάτρα Αγγέλαινα και ο Θάνος Σπανός. Η νεολαία με το δημιουργικό της έργο μάς γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία!

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων.

Related posts

Νίκος Μπογονικολός: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που συνελήφθη για κατασκοπεία από το FBI

admin

Πρωτιά για την ομάδα του 1ου Λυκείου Ναυπλίου στον τοπικό διαγωνισμό φυσικών επιστημών

admin

Φίχτια Αργολίδας: “Ύμνος εις την Παράδοση” το ολοήμερο Παραδοσιακό Γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Σάμινθος”

admin