ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Stand up comedy στο Atton στη Δαλαμανάρα Άργους με την Ήρα Κατσούδα

Img 20231204 155436 652αααα
Κοινοποίηση

Ήρα Κατσούδα, «Μίνιμαλ», Stand-up Comedy: Τα 3 μυστικά που συνθέτουν μια επιτυχημένη βραδιά. 

Η παράσταση που μετρά 2η χρονιά επιτυχίας και αγαπήθηκε από κοινό, κριτικούς, αλλά και την κωμικό, έρχεται στο Άργος. 

Η Ήρα Κατσούδα (@ira_katsouda) ασχολείται επαγγελματικά µε το stand-up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Tο 2017 παρουσίασε τη σόλο της stand-up comedy παράσταση, «Xωρίς Γλουτένη», και το 2019, τη δεύτερη, με τίτλο «Για γυναίκα, καλή είναι».

Έχει παρουσιάσει διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων, τελετές απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019, 2020), TEDx, καθώς και την τελετής έναρξης του 20ού Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2018).

Παρουσίασε, με τον Σπύρο Μαργαρίτη, την εκπομπή «Το Δίκτυο», στην ΕΡΤ2.

Δημιουργός του Podcast «ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ» που παρουσιάζει, με την Δ. Νικητέα.

Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί για χρόνια στον χώρο της διαφήμισης, ως Copywriter.

Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασική μουσική, χορό και υποκριτική.

Χώρος Διεξαγωγής Παράστασης: «Atton Attainment Project»

Άργος, Δαλαμανάρα

Related posts

“Porto Heli Run Summer Experience”: Ολοήμερη γιορτή του αθλητισμού στην Ερμιονίδα

admin

Συνάντηση Εργασίας του υπ. Βουλευτή, Γιώργου Γαβρήλου, με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκο Παππά στην Αθήνα.

admin

100+ ΕΡΓΑ Ράμπες πρόσβασης για ΑΜΕΑ

admin