ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κορωνίδα Κοιλάδας Πρωταθλήτρια της Α1 κατηγορίας στην Αργολίδα

Κοινοποίηση

Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας στην Αργολίδα, στέφθηκε και επίσημα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε.
Είναι το 2ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας και ο 4ος τίτλος συνολικά , μαζί με τα 2 Κύπελλα Αργολίδας από το 2014 και μετά !

Η απονομή μεταλλίων και κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας, Α.Ο Κορωνίδα Κοιλάδας, για την Ποδοσφαιρική Σεζόν 2022-2023 έγινε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, τη Γενική Γραμματέα Πανοβράκου Έλενα τον Ταμία Νώντα Μπιτζή και τον Πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής Βαγγέλη Τσιλογιάννη. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος Ιωάννης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πιτσάς Γεώργιος.

Η Ε.Π.Σ.Αργολίδας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τον Πρόεδρο Τσιρτσίκο Δημήτριο, τα μέλη του Δ.Σ της διοίκησης της Α.Ο. Κορωνίδας Κοιλάδας καθώς και τους προπονητές.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία που θα ξεκινήσουν στις 14 Μάϊου 2023.

Related posts

Ανοιξιάτικος ο καιρός για μια βδομάδα – Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την 28η Οκτωβρίου

admin

“Ο έρως και το έθνος”: Παρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Μπουκάλα στο Ναύπλιο

admin

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 3ο Λύκειο Άργους

admin