ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Λύκειο Κρανιδίου συμμετείχε σε Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική

Κοινοποίηση

Το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου την Πέμπτη 14/12/2023 συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική με θέμα «Αναζητώντας την Ηθική Τεχνο-Επιστήμη», που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής & Τεχνοηθικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υβριδικά στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και εξ αποστάσεως στο zoom.

Η ομάδα μας διακρίθηκε αποσπώντας το δεύτερο βραβείο με την εργασία της: «Εξερευνώντας τονβιοηθικό λαβύρινθο: Βλαστοκύτταρα» που περιλάμβανε μια επιστημονική προσέγγιση στη θεματική, ένα εικαστικό τμήμα απεικόνισης των ηθικών προβληματισμών καθώς και ένα ερευνητικό μέρος.

Οι μαθητές ΜαριάνΦλωρίν , Μαρία και Κατερίνα Νικολαΐδη με συντονίστρια την εκπαιδευτικό Αλεξανδρή Ελευθερία, φιλόλογο απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τη κριτική επιτροπή για την πρωτοτυπία της προσέγγισης του θέματος.

Μία εξαιρετική ανταμοιβή για την προσπάθεια τους που ίσως σταθεί ένα εφαλτήριο για να ακολουθήσουν μια καριέρα καθηγητή- ερευνητή, στη Βιολογία ή ακόμα και στις Κοινωνικές – Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Related posts

Νέα έργα, από την ΔΕΥΑΑΡΜ, για βελτίωση της ποιότητας του νερού και εξοικονόμηση ενέργειας

admin

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

admin

Nαυπλία Ενωμένη – Πορεία για το μέλλον

admin