ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδηλατικό brevet 200 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το Ναύπλιο για να τιμήσουν το Νικηταρά

164923889 1150157555406869 2590718575801025307 N (1)
Κοινοποίηση

 Ο ποδηλατικός γύρος Νικηταρά είναι ένα ποδηλατικό brevet 200 χιλιομέτρων , που έγινε για πρώτη φορά το 2021 για να τιμήσει τον ήρωα της επανάστασης Νικηταρά , περνώντας από τρία μέρη που δόθηκαν τρεις σημαντικές μάχες της επανάστασης με αυτόν πρωταγωνιστή. 

Ξεκινώντας από το μνημείο στην πλατεία δικαστηρίου στο Ναύπλιο οι ποδηλάτες θα ταξιδέψουν μέχρι τα πάνω Δολιανά Αρκαδίας σε υψόμετρο 1300 μέτρων και από εκεί θα επιστρέψουν στην Αργολίδα από τους Μύλους , θα διανύσουν όλο τον Αργολικό κάμπο μέχρι τα Δερβενάκια , από εκεί θα βγουν στην Κορινθία , ανεβαίνοντας στο Αγιονόρι. 

Από εκεί θα επιστρέψουν πάλι στο Ναύπλιο . Ο ποδηλατικός γύρος έγινε και το 2022 και με τον φετινό σκοπό έχει να καθιερωθεί σαν επίσημο ποδήλατο brevet αναδυκνύωντας την περιοχή και την ιστορία.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 7:30 το πρωί ο αγώνας ξεκινάει και είναι ανοιχτός για όλους. Όσοι πιστοί προσέλθετε. 

Πληροφορίες στο 6976006418. Βαμβακας Βασίλειος.

Related posts

“Αλλαγή Πορείας”: Πρωτοφανής προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Καμπόσου – Χιλιάδες κόσμου έδειξαν νίκη την Κυριακή

admin

Μαθητές του ΕΠΑΛ επισκέφθηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου

admin

Ναύπλιο: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης

admin