ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού»: Δράση της 1ης ΤΟΜΥ και του Κέντρου Υγείας Ναυπλίου

Κοινοποίηση

Στα πλαίσια σχεδιασμού δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ. Ναυπλίου θα πραγματοποιήσει δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα «Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού»

Η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ. Ναυπλίου θα παρευρεθεί την Πέμπτη 02 Nοεμβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, οι ανωτέρω δομές θα ενημερώσουν και θα διανήμουν έντυπο υλικό. Σκοπός της δράσης είναι η προαγωγή του προσυμπτωματικού ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, που αφορά όλες τις γυναίκες.

Η ενημέρωση θα αφορά κυρίως γυναίκες 50-69 ετών που είναι δικαιούχοι του προγράμματος <<ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ>>, με στόχο την ενημέρωση και την κινητοποίηση αυτών που βρίσκονται σ’αυτές τις ηλικίες, για την αφύπνισή τους και τον προγραμματισμό του διαγνωστικού ελέγχου τους.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου
1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος

Related posts

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο την Κυριακή 10/12

admin

Πρωτομαγιάτικο γλέντι από τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

admin

4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών – Πρόσκληση υποστηρικτών

admin