ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος και πάλι με την “Αλλαγη Πορείας” ο Γιάννης Λύκος γιατί αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου

Κοινοποίηση

Ο Αργείος Γιάννης Λύκος είναι εξωτερικός φρουρός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Εξωτερικής Φρουράς της Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου από το 2008.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποσδοσφαιρiκής ομάδας Ολυμπιακού Άργους στο οποίο και κατέχει την θέση του ταμία. Είναι παντρεμένος με την Μάρθα Μπαβελή και έχουν δύο παιδιά.

Αγαπά τον αθλητισμό και υπήρξε παίκτης σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες του Άργους.

Θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου και επιθυμεί να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας!

Καλή επιτυχία Γιάννη!

Related posts

Το πρόγραμμα για την 201η επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου

admin

Νίκος Γκαβούνος Πρόεδρος Γηροκομείου Άργους: Όσο υπάρχει το ελληνικό φιλότιμο η Ελλάδα μας θα υπάρχει!!!

admin

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στις 8 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της έρευνας για τον τουρισμό στην Αργολίδα

admin