ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τα υδατοδρόμια

Κοινοποίηση

Τα υδατοδρόμια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσαν αντικείμενο σύσκεψης υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, η οποία συγκλήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, τη Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, εξετάστηκε η προετοιμασία που έχει γίνει για την σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων Βόρειας Κυνουρίας, Μονεμβασίας, Ανατολικής Μάνης και Τριφυλίας -στην τελευταία θα μετέχει και το κρατικό Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας.

Αντικείμενο των συμβάσεων αυτών θα αποτελεί η συγκρότηση –με δαπάνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου- των απαιτούμενων φακέλων για την προώθηση της διαδικασίας δημιουργίας υδατοδρομίων στο Αστρος, στην Μονεμβασιά, στο Γύθειο και στην Κυπαρισσία.

Related posts

Άργος: Συνελήφθη από την ΔΙ.ΑΣ. Αργολίδας 51χρονος με κάνναβη

admin

Συνάντηση Εργασίας του υπ. Βουλευτή, Γιώργου Γαβρήλου, με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκο Παππά στην Αθήνα.

admin

20 έως 22 Οκτωβρίου το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

admin