ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Γαβρήλος στο Δήμο Ερμιονίδας για αυτοψία των πρόσφατων ζημιών

Κοινοποίηση

Συνοδευόμενος από τον Συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ερμιονίδας, κ. Σταύρο Κούστα, και τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ερμιονίδας, κ. Σπύρο Αντουλινάκη, ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος βρέθηκε σήμερα στον Δήμο Ερμιονίδας για να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη ισχυρή νεροποντή.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, η Ερμιόνη έχει υποστεί σοβαρές ζημιές σε βασικές υποδομές, ενώ πολλές καλλιέργειες και περιουσίες χτυπήθηκαν με σφοδρότητα από το ισχυρό φαινόμενο. Περιμένουμε από την Πολιτεία να καταγράψει γρήγορα τις ζημιές και να αποκαταστήσει τους κατοίκους για τις απώλειές τους και τις καταστροφές.

Με το μυαλό μας στο δράμα των συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία αλλά και με το βλέμμα μας στο δικό μας Νομό, που και αυτός μέχρι σήμερα μετρά ζημιές, ως ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ζητάμε άμεσα η Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να πράξει τα δέοντα για την επόμενη μέρα.

Related posts

Στα μπαράζ ανόδου για την Α΄Εθνική τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους

admin

Ο Σκακιστικός Σύλλογος “Περσέας” Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

admin

Κριτσιδήμας και Μπεκιάρη από την Αργολίδα στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

admin