ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Κοινοποίηση

Συνεδρίασε χτες το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων και μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το εξ αναβολής θέμα περί ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Οίκος Ευγηρίας – Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου».
Για πρώτη φορά εκλέχτηκε πρόεδρος προερχόμενος από την αντιπολίτευση ο κ. Κωσταντίνος Νικολάου.

 Εκλέχτηκαν επίσης: η κ. Σοφία Ξύδη με αναπληρωτή της τον κ. Κωνσταντίνο Καράπαυλο, ο κ. Αθανάσιος Πανουτσόπουλος με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Φραγκιουδάκη, η κ. Χάρις Παναγή με αναπληρωτή τον Νικόλαο Αραμπού, η κ. Ειρήνη Μελισσινού με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Τούμπα, η κ. Ειρήνη Κόρακα με αναπληρώτρια την κ. Ελένη Καρδιασμένου και ο κ. Εμμανουήλ Περράκης με αναπληρωτή τον κ. Νίκο Μαναριώτη.

Η υπόθεση εξυγίανσης του γηροκομείου αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την σημερινή δημοτική αρχή, να πετύχει ότι οι άλλες δημοτικές παρατάξεις δεν κατάφεραν τα προηγούμενα χρόνια κι αυτή την φορά με την στήριξη μεγάλου μέρους της αντιπολίτευσης.

Related posts

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: 5 Δερματο…λόγοι για πρόληψη και υγιές δέρμα

admin

Κίνηση αλληλεγγύης από το Λιμενικό Τμήμα Επιδαύρου στο Γηροκομείο Ναυπλίου

admin

Στέλιος Πέτσας από το Άργος: Ο Δημήτρης Καμπόσος έχει ανδρωθεί στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας

admin