ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αργολίδα: Αυξήθηκαν φέτος τον Ιούλιο οι επισκέπτες σε Επίδαυρο και Μυκήνες

Κοινοποίηση

Αύξηση 10,8% καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας φέτος τον Ιούλιο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, ενώ υπήρξε και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 7,3% και των εισπράξεων κατά 37,7%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Το επτάμηνο παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022 κατά 37,8% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 36,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 69,4% στις εισπράξεις.

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους

Στα μουσεία, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, πρωταγωνιστεί το Μουσείο Ακρόπολης, το Εθνικό Αρχαιολογικό, το παλάτι ιπποτών στη Ρόδο και του Ηρακλείου Κρήτης.

Στους αρχαιολογικούς χώρους η Ακρόπολη, η Κνωσός, η Λίνδος, η Αρχαία Ολυμπία, η Επίδαυρος και οι Μυκήνες.

Επισκέπτες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, εισπράξεις, Ιούλιος 2022 – Ιούλιος 2023:

Related posts

Αργολίδα: Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στη Νέα Κίο

admin

Που θα πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο Ναύπλιο

admin

Εκλογές 2023: Τα σχολεία γίνονται εκλογικά κέντρα – Τι ισχύει για όσους είναι εφορευτική επιτροπή και δεν εμφανιστούν

admin