ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδριανός για το Νοσοκομείο Άργους: Διαβεβαίωση από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ ότι το ζήτημα με τους ακτινολόγους θα λυθεί άμεσα

Κοινοποίηση

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και συζήτησε με στελέχη του νοσοκομείου το ζήτημα που έχει προκύψει με τους ακτινολόγους. 

Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

«Επισκέφθηκα σήμερα τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και συζήτησα με τη Διοικήτρια, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, τον Διευθυντή του Διοικητικού, τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τον Πρόεδρο και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων το ζήτημα που έχει προκύψει με τους ακτινολόγους. Ενημέρωσα τα στελέχη του Νοσοκομείου ότι είχα σχετική επικοινωνία με τον αρμόδιο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

Related posts

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Λειτουργία ταυτοτήτων και διαβατηρίων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

admin

Παραδοσιακό ζωντανό ολοήμερο γλέντι στις Μυκήνες με τρεις ξεχωριστές ορχήστρες

admin