ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρεις συλλήψεις στο Ναύπλιο για ναρκωτικά και απόπειρα κλοπής

Κοινοποίηση

Συνελήφθη, σήμερα (26.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 22χρονος ημεδαπός.

Ο συλληφθείς κατείχε ποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Ακόμη συνελήφθη, σήμερα (26.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Επίσης συνελήφθησαν, χθες (25.3.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 21 και 26 ετών, αντίστοιχα.

Μαζί με ακόμη 2 ημεδαπούς, προχθές (24.3.2023) το βράδυ, προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Related posts

Παρουσίαση του βιβλίου: «Το Ναύπλιο τον 19° αιώνα – Μαρτυρίες και Μαρτυρούμενα από τα Τοπικά Έντυπα Μέσα»

admin

Η Αργολίδα έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Ανδρέα Πουλά (βίντεο)

admin

Γιώργος Δωροβίνης: ”Δημιουργήσαμε την ομάδα Δράση (νέα ΔΕΛΤΑ) και ενισχύσαμε τη ΔΙ.ΑΣ”

admin