panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπ. Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην ΟΜ Ναυπλίου

IMG-2341
Κοινοποίηση

Τις προγραμματικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσίασε ο υπ. Βουλευτής Γιώργος Γαβρήλος, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην ΟΜ Ναυπλίου.
Αναφέρθηκε στις πολιτικές που θα αντιμετωπίσουν τις ανισότητες που δημιούργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και στις θεσμικές παρεμβάσεις για να επανέλθει το κράτος δικαίου και η δικαιοσύνη παντού.

Για την Αργολίδα, ιεράρχησε ως μέλημα της προοδευτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την στήριξη του αγροτικού τομέα και του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και παρουσιάστηκε σίγουρος για τη νίκη και τη δημιουργία κυβέρνησης από τις 21 Μαΐου.

Related posts

Οι κρίσιμες εκλογές της Κυριακής, η “διαβολοβδομάδα” με τις διερευνητικές εντολές και οι νέες κάλπες

Παρέλαση Ναυπλίου 25ης Μαρτίου 2023 (video + photos)

Γιώργος Γαβρήλος: Να αρθεί η αδικία στους καλλιεργητές επιτραπέζιων σταφυλιών Μαλαντρενίου και Γυμνού