ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Ξεκινάει το 2ο “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου” στην Ερμιονίδα

Κοινοποίηση

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης με την ΕΟΟΑ, την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν το 2ο “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου CAMP”.

Ο αγώνας θα γίνει στο δημοφιλές πεδίο «Καταφύκι» και μπορούν να πάρουν μέρος σύλλογοι και αθλητές, αλλά και ανεξάρτητοι αναρριχητές χωρίς δελτίο, άνδρες και γυναίκες, αφού θα υπάρχουν κατηγορίες open.

Απαραίτητη προϋπόθεση να προσκομίσουν υπογεγραμμένη από τον ίδιο, υπεύθυνη δήλωση που θα αναγράφει ότι έχει την ικανότητα και γνωρίζει να ασφαλίζει τον σχοινοσύντροφό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, την οποία θα καταθέτει μαζί με την, θεωρημένη από καρδιολόγο, κάρτα υγείας αθλητή και το ασφαλιστήριο στην γραμματεία του αγώνα.

Related posts

Μια γιορτή Δημοκρατίας στα Δίδυμα από την “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα”

admin

Πονοκέφαλος στους Δήμους της Αργολίδας: Σε επιπλέον 600χλμ οδικού δικτύου η αποκομιδή απορριμμάτων

admin

Η Δημοτική Αρχή λειτουργεί με διαφάνεια και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου Ερμιονίδας και των Δημοτών του

admin