ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Ξεκινάει το 2ο “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου” στην Ερμιονίδα

Κοινοποίηση

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης με την ΕΟΟΑ, την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν το 2ο “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου CAMP”.

Ο αγώνας θα γίνει στο δημοφιλές πεδίο «Καταφύκι» και μπορούν να πάρουν μέρος σύλλογοι και αθλητές, αλλά και ανεξάρτητοι αναρριχητές χωρίς δελτίο, άνδρες και γυναίκες, αφού θα υπάρχουν κατηγορίες open.

Απαραίτητη προϋπόθεση να προσκομίσουν υπογεγραμμένη από τον ίδιο, υπεύθυνη δήλωση που θα αναγράφει ότι έχει την ικανότητα και γνωρίζει να ασφαλίζει τον σχοινοσύντροφό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, την οποία θα καταθέτει μαζί με την, θεωρημένη από καρδιολόγο, κάρτα υγείας αθλητή και το ασφαλιστήριο στην γραμματεία του αγώνα.

Related posts

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Ερμιονίδα

admin

ΕΝΔΗΕΡ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

admin

Σε 18 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Αργολίδα

admin