ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΑΠΟΨΕΙΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΚΤΑΚΤΟΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ : “Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι”

Κοινοποίηση

“Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι” Ίσως αυτή η φράση αντιστοιχεί στην περίπτωση του σημερινού συμβάντος. Άς τα πάρουμε όμως από την αρχή….

Όλα ξεκίνησαν όταν άλλαξε η δημοτική αρχή. Οι υπάλληλοι ή ένα μέρος των υπαλλήλων των γραφείων της ΔΕΥΑΝ είχαν την νοοτροπία να κάνουν οτιδήποτε χωρίς να παίρνουν άδεια από πουθενά παρά μόνο από την σημαία.

Δεν υπέγραφαν και εξακολουθούν να μην υπογράφουν ωράρια εργασίας (αφίξεως και αναχωρήσεως).

Απίστευτο και όμως αληθινό Έπαιρναν και παίρνουν άδειες από την εργασία τους και τις δηλώνουν όταν επιστρέφουν.?.

Με την αλλαγή της διοικήσεως Ο νέος πρόεδρος που θεωρείται εργατικός και αγωνιστής, που για χάρη των αναγκών της υπηρεσίας εγκατέλειψε την εργασία του (αγροτικά) και με ιδιαίτερο ζήλο ανέλαβε την διοίκηση της ΔΕΥΑΝ, ξαφνικά διαπίστωσε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε αρκετούς ανθρώπους που δεν θέλουν να συστρατευθούν για την εξυγίανση της υπηρεσίας και δεν μπορούν να συνεργαστούν με το προεδρείο.

Λίγους μήνες μετά ήρθε και η πρώτη “λοβιτουρα”… ? με υπογραφές υπαλλήλων. 3.000.000 εκατομμύρια ευρώ για υλικά και υπογραφές που έπεσαν σε εταιρεία. Το ποσό αυτό έφυγε από τα ταμεία,για έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Το θέμα καταγγέλθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και η καταγγελία αυτή έγινε αμέσως μετά από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ στον εισαγγελέα.

Το θέμα αυτό ανάγκασε κάποιους υπαλλήλους να παρευρεθούν και στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου διότι είχε υποθει από την αντιπολίτευση λανθασμένο όνομα.

Σταδιακά οι υπάλληλοι της υπηρεσίας έδειχναν μια αδιάφορη στάση προς τον πρόεδρο Σωκράτη Δωρή στάση που ο πρόεδρος προσπαθούσε με συστάσεις να βελτιώσει την σχέση μεταξύ τους για το καλό της υπηρεσίας.

ο Πρόεδρος ενημέρωνε κάθε υπάλληλο της υπηρεσίας για τα θέματα που ο κάθε ένας από αυτούς έπρεπε να φέρει εις πέρας,ώστε ο φορολογούμενος πολίτης να μην εκφράσει κανένα παράπονο για την υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το σημερινό περιστατικό δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος σε υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Οι τόνοι ανέβηκαν έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία ένας υπάλληλος.

Φυσικά ο πρόεδρος έσπευσε να βοηθήσει παρ’ολο που η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό,βοήθησε και ακολούθησε τον υπάλληλο μέχρι το νοσοκομείο.

Αμέσως μετά ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑΝ μίλησε σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και δήλωνε πως ήταν ένα ατυχές συμβάν και πως θα προβούν σε στάση εργασίας όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας και την Παρασκευή,

διαμαρτυρόμενοι για την συμπεριφορά του Προέδρου . Το τι ακριβώς θέμα απασχολούσε τον πρόεδρο που ζητούσε επίμονα να λύσουν δεν το γνωρίζουμε.

Αυτό που δεν έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους οι υπάλληλοι της υπηρεσίας είναι το θέμα της κατάργησης και μετατροπής της έδρας της ΔΕΥΑΝ που επιδιώκει η κυβέρνηση κάτι που ο πρόεδρος έχει επομισθει με επιπλέον άγχος ώστε να παραμείνει η έδρα στο Ναύπλιο.

Παράλληλα υπάρχουν τα καθημερινά έργα που είναι σε εξέλιξη καθώς και οι πολλαπλές βλάβες που βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε τόσο που αναγκάζουν τον πρόεδρο να ανεβάζει τους τόνους με τους ιδιώτες τους οποίους συνεργάζεται καθώς και με υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Το κανάλι μας θα επανέλθει με οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει για το θέμα αυτό..

Α Δ argolidatv.gr

Related posts

Άργος: Ο Κώστας Παναγιώτου επέστρεψε στον Παναργειακό

admin

Εκδηλώσεις σε Άργος και Ν. Κίο με την υποστηριξη της ΚΕΔΑΜ

admin

Ναύπλιο: 20χρονος, 36χρονος και ανήλικος συνελήφθησαν με ποσότητες κάνναβης

admin