ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΚΤΑΚΤΟΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης – Συμμετέχουν ασθενοφόρα και από την Αργολίδα

Κοινοποίηση

Πάνω από 80 μετανάστες περισυνελέγησαν ανοιχτά της Πύλου, ύστερα από την ανατροπή αλιευτικού σκάφους.
Το σκάφος ανετράπη σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, ενώ πάνω του επέβαινε άγνωστος αριθμός μεταναστών στα διεθνή ύδατα.

Το αλιευτικό σκάφος είχε αποπλεύσει κατά τις πρώτες πληροφορίες των αρχών από το Τομπρούκ (Λιβύη), οι ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τις ιταλικές.

Οι διασωθέντες αναμένεται να μεταφερθούν στην Καλαμάτα.

Μετά το συμβάν επιχειρούν 6 παραπλέοντα πλοία, πλωτό του λιμενικού σώματος και αεροσκάφος C-130.

Συμμετέχουν επίσης στην επιχείρηση διάσωσης πλωτό και ναυαγοσωστικό του λιμενικού, φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ασθενοφόρα από όλη την Πελοπόννησο σπεύδουν στην Πύλο για την παραλαβή και μεταφορά των διασωθέντων, ενώ από την Αργολίδα αναχώρησαν τρια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες.

Related posts

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

admin

Επίσκεψη του υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργου Γαβρήλου, στο συσσίτιο Ι.Ν. Ευαγγελίστριας

admin

Δημήτρης Καμπόσος – ”Αλλαγή Πορείας”: Συμπλήρωση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων Νέας Κίου

admin