ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αργολίδα: Ηλικιωμένος έπεσε σε ρέμα στον Άγιο Δημήτριο Επιδαύρου – Επιχείρηση Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ

Κοινοποίηση

Επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδας, από την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ Αργολίδας για την ανάσυρση ενός ηλικιωμένου από ρέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο ηλικιωμένος, που επικοινωνεί με το περιβάλλον του, εντοπίσθηκε να έχει πέσει μέσα σε ρέμα με πολλά βάτα και θάμνους.

Στο σημείο έσπευσε όχημα και πυροσβέστες από την Π.Υ. Ναυπλίου και ασθενοφόρο με διασώστες από το ΕΚΑΒ Αργολίδας, για την ανάσυρσή του από το δύσβατο σημείο και αν χρειαστεί την μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Related posts

“Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: Ο κος Ορφανός θα πρέπει να ντρέπεται που ανέχθηκε τέτοιες ύβρεις για το Ναύπλιο και τους Ναυπλιώτες

admin

Ανδρέας Πουλάς: «Εκκενώνω – αποζημιώνω» η πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

admin

Νεκρός άνδρας στον Κορινθιακό κόλπο – Επιχείρηση μεταφοράς ασθενούς ναύτη από φορτηγό πλοίο στη Νεάπολη Λακωνίας

admin