ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

Αργολίδα: Διέρρηξαν σπίτι στη Νέα Κίο για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμισι μήνα

Κοινοποίηση

Με την ίδια μέθοδο έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμισι μήνα στόχος “ποντικών”, ένα σπίτι στη Νέα Κίο Αργολίδας τη νύχτα της Τρίτης. 

Οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε αυτό την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες του, άρπαξαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας που είχαν απομείνει από την πρώτη διάρρηξη!

Όπως είχε γίνει και στην προηγούμενη εισβολή τους, οι δράστες διέρρηξαν ένα παράθυρο, έκαναν άνω- κάτω τα δωμάτια και, αφού άρπαξαν ό,τι είχε αξία, διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. 

Η Ασφάλεια ερευνά τη νέα κλοπή που εκτιμάται ότι έγινε από τους ίδιους δράστες, ενώ κλιμάκιο της Σήμανσης ερεύνησε όλους τους χώρους του σπιτιού αναζητώντας τυχόν αποτυπώματα.

Related posts

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ: Κλειστή σύσκεψη των ΤΟΕΒ και Ομάδων Παραγωγών της Αργολίδας

admin

Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας: Στην δυσκολότερη περίοδο για την παραγωγή ήρθαν και οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις

admin

Νέοι χώροι στάθμευσης στο Δήμο Επιδαύρου

admin