ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδριανός: Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον της χώρας και της Αργολίδας μας, για σταθερότητα, για πρόοδο και προκοπή

Κοινοποίηση

Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον της χώρας και της Αργολίδας μας. Αποφασίζουμε να συνεχιστεί η δύσκολη προσπάθεια για την υπέρβαση των αγκυλώσεων που κρατούν τη χώρα πίσω, αλλά και για τη συνέχιση των έργων πνοής που χρειάζεται και δικαιούται η Αργολίδα. Αποφασίζουμε για σταθερότητα, για πρόοδο και προκοπή, απορρίπτοντας τις ιδεοληψίες, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Στις 21 Μαΐου με την ψήφο σας συνεχίζουμε τον αγώνα που αποδίδει χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα για την Αργολίδα και τους ανθρώπους της».

Related posts

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: 230 συμπολίτες μας στρατεύονται στην προσπάθεια για την Επόμενη Μέρα στο Δήμο μας

admin

Ποια θέματα συζήτησαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

admin

Δ. Κωστούρος: Δικαιωνόμαστε απόλυτα όταν λέγαμε για υπόγειες διαδρομές και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι (βίντεο)

admin