Ψάχνω λέξεις για να αποτυπώσω αυτό που έζησα σήμερα : Ανδρέας Σαρρής

4 μήνες ago
644 Views

Ψάχνω λέξεις για να αποτυπώσω αυτό που έζησα σήμερα στους πεζόδρομους του Άργους αλλά δεν…δεν βρίσκω λέξεις όχι γιατί είμαι <<συγκινημένος>> από τα σχόλια των ορφανών του Αγαμέμνονα και των γηραιών <<κυριών>> αλλά γιατί για άλλη μια φορά με δικαιώνει η επιλογή και με τιμά η απόφαση του να με θεωρεί συνεργάτη του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.


Σήμερα για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος με έκανε να νιώσω περήφανος και δικαιωμένος που ήμουν είμαι και θα είμαι στο πλευρό του.
Δεν θα σχολιάσω το όμορφο αισθητικό κομμάτι όπου ημέρα με την ημέρα παίρνει σάρκα και οστά και αναβαθμίζουν στο μέγιστο ένα από τα πιο εμπορικά και πολυσύχναστα κομμάτια της πόλης μας τους πεζόδρομους.
Θα σχολιάσω τον Δήμαρχο που παλεύει με θεούς και δαίμονες για το καλό όλων μας για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε καιρούς που οι κρατικές επιδοτήσεις στους Δήμους είναι μηδαμινές σε σχέση με τις εποχές που τα εκατομμύρια <<έπεφταν>> βροχή σε μικρότερους σε κλίμακα Δήμους παλαιότερα.
Θα μιλήσω για άλλη μια φορά για τον άνθρωπο που δεν φοβάται να τσαλακωθεί να λερωθεί μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά αφού αντί να κάθεται στο γραφείο του κατέβηκε κάτω στα έργα και βοήθησε ακόμη και στην μεταφορά και τοποθέτηση των παγκακιών και όχι μόνο.
Δήμαρχε σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια και το όραμα σου για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *