Το αρδευτικό έργο στα Φίχτια Αργολίδας εγκαινιάσθηκε παρουσία του Μ. Βορίδη BINTEO

1 εβδομάδα ago
115 Views

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,ο βουλευτής ΝΔ Γιάννης Ανδριανός, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Μαλτέζος ,

Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Γιάννης Ματζούνης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ομάδων παραγωγών και παραγωγοί, εγκαινίασαν με τις ευλογίες της εκκλησίας το αδρευτικό κανάλι του Αναβάλου που μεταφέρει το νερό από τον ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου στα Φίχτια τις Μυκήνες το Β.Κουτσοπόδι δηλ.περίπου έκταση 3000 .στρεμμάτων. Το “”χρυσάφι “”των αγροτών όπως το αποκαλούν οι ίδιοι που το περίμεναν 60 χρόνια έφτασε μέχρι τα χωράφια τους.Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι του έργου το χρηματοδότησε η Περιφέρεια με 80.000ευρώ και έτσι εξασφαλίστηκε η μικρή επέκταση του έργου.

Ωστόσο ο Υπουργός Μάκης Βορίδης εξήγγελλε και το ΥΠΟ έργο μεταφοράς του δυκτίου του Αναβάλλου σε αυτήν την περιοχή προϋπολογισμού 7.800.000ευρώ που θα δημοπρατηθεί τον Νοέμβριο. Ιδιαίτερη μέρα χαρακτήρισαν την σημερινή οι αγρότες της περιοχής .

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *