Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων είχε ο Υφυπουργός Τουρισμού – Το θέμα των ακινήτων του Δημοσίου έθεσε ο Κωστούρος

4 μήνες ago
151 Views

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπλίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο είχε ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα ο Υφυπουργός είχε δηλώσει πως το «το κράτος θα στηρίξει ουσιαστικά τον κλάδο για τις ζημιές που έχει υποστεί ,λόγω κορωνοιού, μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα» και επισήμανε ότι «στόχος της πολιτείας είναι η ανάπτυξη των πολλών μορφών εναλλακτικού τουρισμού και η Αργολίδας προσφέρεται ιδιαίτερα για αυτό».

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μεταξύ άλλων έθεσε το θέμα της αξιοποίησης των ακινήτων του Δημοσίου που βρίσκονται στο Ναύπλιο και τόνισε πως η αξιοποίηση τους είτε περνώντας αυτά στο Δήμο είτε σε ιδιώτη συμβάλουν την τουριστική ανάπτυξη του τόπου  “Κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού κου Μάνου Κόνσολα, τέθηκαν τα περισσότερα από τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Τα πάντα είναι Τουρισμός, οτιδήποτε υπάρχει συνδέεται με τον Τουρισμό.

Ο Υφυπουργός, μας άκουσε και η στάση του μας δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξούμε.” δήλωσε μετά την συναντηση ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *