Πραγματικότητα η παιδιατρική κλινική στην Αργολίδα με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Μάκαρη

6 ημέρες ago
40 Views

Σφραγίστηκε το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στην διοικήτρια του νοσοκομείου Αργολίδας Μαρίας Σαρίδη και του Γενικού Διευθυντή της Euroins Ελλάδος, Κωνσταντίνου Μάκαρη με σκοπό την περάτωση της παιδιατρικής κλινικής στη νοσηλευτική μονάδα Άργους και της ογκολογικής και ενδοσκοπικής μονάδας στη νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οι εργασίες όσον αφορά την παιδιατρική έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο. Όταν ολοκληρωθούν θα υπάρχει μία σύγχρονη παιδιατρική κλινική δυναμικού 11- 16 κλινών.

Τώρα όσον αφορά την ογκολογική, ενδοσκοπική κλινική που θα γίνει στην νοσοκομειακή μονάδα Ναυπλίου αναμένεται να εξυπηρετήσει τους καρκινοπαθείς της Αργολίδας και όχι μόνο και αποτελεί πάγιο αίτημα των μελών του συλλόγου αλληλεγγύη. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην δυναμική και αποφασιστική διοικήτρια Μαρία Σαρίδη που θα αφήσει έργο ουσιαστικό στα χρόνια της διοίκησης της αλλά και στον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Μάκαρη για τις ευαισθησίες του στον τομέα της υγείας και όχι μόνο. 

Τελικά οι διακηρύξεις του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη περί σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα βρίσκει ανταπόκριση προς όφελος των πολιτών.

Ένα όνειρο πολλών χρόνων για την Αργολίδα ήδη υλοποιείται.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *