Πολύδωρος Δάκογλου: Μας λείπεις συναγωνιστή Γιάννη Σχοινά… μας λείπεις! Πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια από τότε που τον συνόδευσα

5 ημέρες ago
140 Views

Πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια από τότε που τον συνόδευσα, μαζί με την συναγωνίστρια Βιβή Μιχαήλ και τα παιδιά του Σωτήρη και Αλεξάνδρα, στο τελευταίο του ταξίδι από το σπίτι του στα Φίχτια μέχρι την εκκλησία του χωριού και από εκεί στο κοιμητήριο όπου ετάφη δίπλα στον πατέρα του και τον ετεροθαλή αδελφό του.
Στο μνημείο που φιλοξενεί την σορό του Συναγωνιστή Γιάννη Σχοινά, αναφέρεται ως ημερομηνία θανάτου η 6η Οκτωβρίου 2016.
Στο μυαλό μου παραμένει η αποχαιρετιστήρια ομιλία που έκανε (μέσα στην εκκλησία), ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, αναφέροντας ένα πλήθος προσφορών που είχε κάνει ο Γιάννης προς το Άργος. Μια ομιλία που κατέληξε με την φράση “Αποχαιρετούμε σήμερα ένα άξιο τέκνο του Άργους…”.
Εμείς όλοι, γνωρίζουμε ότι ο Συναγωνιστής Γιάννης Σχοινάς υπήρξε κάτι παραπάνω… “Άξιο τέκνο της Ελλάδος και του Ελληνισμού”.
Με τους συναγωνιστές Γιώργο Αργυρίου και Χάρη Μιχαλακόπουλο τον επισκευθήκαμε για μια ακόμη φορά εκεί που φιλοξενείται η σορός του (στο κοιμητήριο των Φιχτίων) για να του πούμε πως “…μας λείπεις Συναγωνιστή …μας λείπεις” και να του δώσουμε τον χαιρετισμό όλων σας

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *