ΜΑΡΙΑ ΡΑΛΛΗ : Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

6 μήνες ago
141 Views


Μετα τη γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος στον Παναυπλιακό , στον οποίο ευχόμαστε περαστικά ,με ψυχραιμία αλλα και με απόλυτο το αίσθημα ευθύνης για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας , προχωρήσαμε σε συντονισμένες κινήσεις , με την πλήρη καθοδήγηση του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Κωστούρου.


Αφού πρώτα ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ , συνεργαστήκαμε και διασταυρώσαμε πληροφορίες με τον κ. Ορέστη Νταβέλη, τον οποίο ευχαριστώ για την όλη διαχείρηση του θέματος , όσον αφορά τις κινήσεις της ομάδας και τις επαφές που μπορεί να υπήρξαν κατά την προπόνησή τους στο ΔΑΚ.
Υπήρχε πλήρης καταγραφή όλων όσων παρευρίσκονται κι έτσι υπήρξαν και οι σχετικοί έλεγχοι .


Κλείσαμε όλους τους χώρους του ΔΑΚ Ναυπλίου και ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση από ειδικό συνεργείο.
Όλοι οι υπάλληλοι του Δοππατ , όλα τα μέλη του οργανισμού και της επιτροπής που δραστηριοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις κι εγώ , η οποία είμαι καθημερινά σε επαφή με τους υπαλλήλους , εξεταστήκαμε στο νοσοκομείο Ναυπλίου και είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων σήμερα αργά το βράδυ.
Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστήσουμε τον αναπληρωτή διοικητή κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο , ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα και αποτελεσματικά .
Θα σας ενημερώσουμε για κάθε αποτέλεσμα που θα προκύψει και για κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί.
Με σύνεση και ψυχραιμία προχωράμε , γιατί πάνω απ’ όλα βρίσκεται η ΥΓΕΙΑ …❤Maria Ralli

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *