Κλειστά τα λογιστικά γραφεία – Μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση πελατών

3 εβδομάδες ago
115 Views

Από την Δευτέρα 09/11/2020  τα λογιστικά γραφεία δεν θα ειναι ανοικτά για τους  πελάτες τους, όπως ενημερώνει ο Συλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ναυπλίου Ερμιονίδας.

• Η εξυπηρέτηση των πελατών και των Υπηρεσιών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

• Σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής προσυνεννοήσεως, θα μπορούν να υπάρξουν ραντεβού αλλά πάντα με τη διασφάλιση των απαραιτήτων κανόνων ασφαλείας, δηλαδή με τη χρήση μάσκας τόσο του πελάτη όσο και του λογιστή. Δεδομένος και ο ουσιαστικός περιορισμός του πλήθους των συμμετεχόντων στη συνάντηση.

• Η παραλαβή εγγράφων θα γίνεται στο γραφείο με παραλαβή στην πόρτα του γραφείου, χωρίς την είσοδο του πελάτη. Αμέσως μετά τα έγγραφα θα τοποθετούνται σε διαμορφωμένα κυτία και θα διατηρούνται σε συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο για δύο ημέρες. Μετά θα μπορούν να παραληφθούν από τον αρμόδια υπάλληλο προς επεξεργασία. Ο χώρος και το κυτίο θα απολυμαίνεται διαρκώς. Κατά την παραλαβή των εγγράφων στην πόρτα του λογιστικού γραφείου, θα ενημερώνεται ο λογιστής από τον πελάτη ή τον εκπρόσωπό του, αν κάτι είναι επείγον ώστε να πράξει ο λογιστής τα δέοντα, πάντα όμως με την απαραίτητη προσοχή».

          O Πρόεδρος                       Ο Αντιπρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

            Ο Γ. Γραμματέας              Ο Ε. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΣΑΝΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ

Η Ταμίας 
ΚΟΥΜΑΡΑ ΛΙΝΑ 
Τα Μέλη 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΛΛΑΔΙΝΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *