Δυστυχώς σήμερα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη φωτιά στο Κολιακι Επιδαύρου. ΒΙΝΤΕΟ

6 μήνες ago
295 Views

Δυστυχώς σήμερα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη φωτιά στο Κολιακι Επιδαύρου. Η φωτιά λογω των ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις. Προστρεξαμε με ότι μέσα διαθέτουμε ως Δήμος και με πολλούς εθελοντές από το χωριό.
Αμέσως μετά ήρθε και η πυροσβεστική Υπηρεσία με μεγάλες δυνάμεις και ο Περιφερειακός διοικητής της Π.Υ. , μαζί με τον διοικητή νόμου Αργολίδας και τον διοικητή Π.Υ. Ναυπλίου.
Κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία εναέριων μέσων καθώς περιοχή είναι δύσβατη και η πολιτική προστασία αμέσως έκανε δεκτά τα αιτήματα μας και μας συνέδραμε στην αρχή με 2 αεροπλάνα και μετά με συνολικά 4 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα, οπότε και ετεθη υπό έλεγχο η φωτιά.
Θερμές ευχαριστίες στην Π.Υ. – Περιφερειακό διοικητή Πελοποννήσου, διοικητή νομού, διοικητή Π.Υ. Ναυπλίου και ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ της Π.Υ.- στην Περιφέρεια -τον αντιπεριφερειάρχη Ιωάννης Μαλτέζος – για την άμεση βοήθεια, τους όμορους δήμους Ναυπλιεων και Ερμιονίδας – Dimitris Kostouros Γιάννης Γεωργόπουλος Άρης Μπίμπας – για την αποστολή βοήθειας στην ΕΛ.ΑΣ. -Διευθυντή Αργολίδας και Διοικητή Α.Τ. που συντονισαν την κίνηση των οχημάτων,
στον βουλευτή Αργολίδας κ. Ανδριανο για την κινητοποίηση και προσπάθεια του ώστε να ενισχυθούν οι δυνάμεις,
στον βουλευτή Αργολίδας κ. Πουλά για το ενδιαφέρον του
και φυσικά τον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτικής προστασίας του Δήμου μας Γιώργο Κουστενη με τους τοπικούς συμβούλους που μπήκαν αμέσως στη μάχη με τις φλόγες μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΕΠ.
Πάνω απ όλα σε όσους δημότες και φίλους μας προσετρεξαν, για να μην επεκταθεί η φωτιά και έχουμε πολύ χειρότερα αποτελέσματα , εθελοντικά και με αυταπάρνηση!
Δυστυχώς οι μέρες είναι δύσκολες και θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί!
Αμέσως ενημερώνουμε το 199 και προσπαθούμε να δώσουμε τιςνπρωτες ζεησικε πληροφορίες .
Καθαρίζουμε τις ιδιοκτησίες μας από τα άκρα χόρτα, πριν επιβάλλει ο Δήμος τα προβλεπόμενα!
Υ.γ. Πάντα υπάρχουν φίλοι που σηκώνουν το τηλέφωνο τους οταν υπάρχει ανάγκη και βοηθούν στην οργάνωση της αντιμετώπισης του περιστατικού. Τους ευχαριστώ προσωπικά και ας μην θέλουν να φαίνονται…
Εμείς ξέρουμε τι κάνουν για εμάς, όσο ψηλά και να βρίσκονται!Tasos Chronis 

George Verdelis 

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *