Δημήτρης Κωστούρος

3 εβδομάδες ago
85 Views

Στην προηγούμενη καραντίνα όταν κλαδεύτηκαν οι ευκάλυπτοι βγήκαν οι γνωστοί «ευαισθητοποιημένοι» και άπλωσαν τη μιζέρια τους , το λαικισμό τους και την άρνησή τους. Μας «έλουσαν» με χαρακτηρισμούς οι «ευαισθητοπιημένοι» για το πως κλαδεύτηκαν οι ευκάλυπτοι και αν θα ξαναβλαστήσουν!!!

Ο γεωπόνος του Δήμου απελπισμένος και ενοχλημένος από τα σχόλια μου ζήτησε να ενημερώσει κάποιους από αυτούς για την ανάγκη αντικατάστασης των ευκαλύπτων για το κλάδεμα γι την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου δέντρου μέσα στον αστικό ιστό κλπ. Του είπα ότι μπορεί να το κάνει.

Τους κάλεσε και μίλησαν για το θέμα και τους εξήγησε. Τον ρώτησα πως πήγε και μου είπε ότι κατάλαβαν και μάλιστα ήταν και υπέρ της αντικατάστασης των ευκαλύπτων μιας και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τα δύο παρκάκια δίπλα από τον κόμβο και δίπλα από τη ΔΕΗ αλλάζουν. Διαβάζοντας τα ίδια σχόλια από τους ίδιους ανθρώπους είναι ολοφάνερο πως δεν είναι ο διάλογος το ζητούμενο ή η ενημέρωση απλά το «λαικιστή αν τον ενημερώνεις το σάλιο σου χαλάς».

ΥΓ: ορισμένοι αναγνώρισαν ήδη τον εαυτό τους στις ανακοινώσεις και «μυγιάστηκαν». ΥΓ2: η περιφέρεια έπιασε δουλειά στο γήπεδο του ΤολούΥΓ3: ο σιδεράς επισκευάζει τις πόρτες των pillars. ΥΓ4: ασφαλτοστρώσεις στο Αραχναίο και διαπλάτυνση δρόμων με πέτρινες μάντρες. ΥΓ5: Μη ξεχαστώ κιόλας. Ιούλιος του 2017 ο δήμος ζητάει από το Υπ. Δικαιοσύνης 50 στρέματα δίπλα στην Ε. Α. Σ. και να του παραχωρηθεί η πλατεία του δικαστηρίου να την αναπλάσει. 2019 ξανακάνει το ίδιο αίτημα. 2020 το επαναλαμβάνει.

Τώρα κάπου διαβάσαμε ότι το σκέφθηκαν και άλλοι. Μας ενδιαφέρει να γίνει γιατί μόνο ο Δήμος μπορεί ….και οι δημότες μας το αξίζουν.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *