Αυτό περίσσεψε κατά την μετακόμιση.

5 μήνες ago
215 Views

Αυτό περίσσεψε κατά την μετακόμιση. Πήρανε το πλυντήριο και την κουζίνα αλλά αυτό περίσσεψε. Πήρανε τους καναπέδες και τα κομοδίνα αλλά αυτό περίσσεψε. Πήρανε τα κάδρα και τις καρέκλες αλλά αυτό περίσσεψε. Περιμένει εσένα ρε τενεκέ. Για αυτόν ήσουν τα πάντα ρε κόπανε. Έχεις και παιδιά ρε δίποδο. Κλαίει μέρα νύχτα γιατί σε αγαπάει ρε ηλίθιε. Τρέμει στην αγκαλιά μου γιατί φοβάται.


Γατζώνει τα νύχια του επάνω μου…… Ματώνω αλλά δεν πονάω. Τι θέλετε είπαμε? Μικρόσωμο? Πέντε κιλά αγάπη, αλλά μάλλον ήταν πολύ για σένα….. Παραδέξου ρε βλάκα ότι είσαι πολύ λίγος μπροστά του. Παραδέξου ότι δεν μπορείς να αντέξεις την αγάπη. Παραδέξου ότι ότι είσαι ένα τίποτα που καταναλώνεις οξυγόνο.
Δεν έχει πια αίμα. Το ήπιαν τα τσιμπούρια.
Δώσε μου το πόδι σου μικρέ……. Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σου μέχρι να σε δω ευτυχισμένο στην παντοτινή σου οικογένεια. Αν σε παρηγορεί και εμένα με κυνηγάνε. Σκασίλα μας. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν πια. Η αγκαλιά μου είναι δική σου…… Να το θυμάσαι…….. Κοιμήσου τώρα ήσυχος. Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα. Σου το υπόσχομαι………
Στέλιο 6944773252. Αν αντέχεις εσύ την αγάπη , κάλεσε με……

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *